Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-tilburg.nl


  Paranormale hulplijn met live paragnosten in Tilburg : bel nu voor live antwoorden.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live paragnosten uit Tilburg
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-tilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Ohh lola topper van me, je zei bericht vandaag of morgen maar 5 min na ons gesprek al volop contact en bellen. Mijn nieuwe liefde toonde zich. Je verdient meer dan 5 sterren en je legging was meer dan super, wat een aanwinst in mij leven.




Ervaring van Joukje met paragnost Lola   Ervaring van Joukje met paragnost Lola   Ervaring van Joukje geplaatst op 1 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost May Kensley
  Ervaring met paragnost May Kensley
  Beste May, ik heb u vaker gebeld en elke keer zegt u wat er speelt. Geen beloftes, dingen die men wil horen, maar de waarheid. Uiteindelijk klopt alles wat ze zegt. Ik viel gisteren weg en kon u niet bedanken.




Ervaring van S met paragnost May Kensley   Ervaring van S met paragnost May Kensley   Ervaring van S geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Ohh lola topper van me je zei bericht vandaag of morgen maar 5 min na ons gesprek al vollop contact en bellen mn nieuwe liefde toonde zich.
Je verdient meer dan 5 sterren en je legging was meer dan super wat een aanwinst in mn leven.




Ervaring van Joukje met paragnost Lola   Ervaring van Joukje met paragnost Lola   Ervaring van Joukje geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Emma
  Ervaring met paragnost Emma
  Wou toch even zeggen dat ik het heel aangenaam vond om met je te babbelen en je zeker wel nog eens terug bel. Alvast bedankt.




Ervaring van Nathalie met paragnost Emma   Ervaring van Nathalie met paragnost Emma   Ervaring van Nathalie geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Emma  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yellow
  Ervaring met paragnost Yellow
  Van harte proficiat met je verjaardag Yellow. Hopelijk word dit geplaatst op 1 december. En heb je wijze raad op gevolgd. Dank u wel.
Lieve groet Marie en je weet wel-(Rudi).




Ervaring van Marie en (Rudi) met paragnost Yellow   Ervaring van Marie en (Rudi) met paragnost Yellow   Ervaring van Marie en (Rudi) geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Lola wat een heerlijk en energiek mens ben jij. Ik kon alleen maar lachen, nadat je mijn vraag en ook vermoeden hebt bevestigd. No nonsense .nee lekker recht voor zijn raap. Zodra ik die ene leukerd hebt ontmoet, laat ik het direct weten. Bedankt.




Ervaring van J met paragnost Lola   Ervaring van J met paragnost Lola   Ervaring van J geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine mn rots in de branding die veel vragen voor me op lost. Al een paar maanden mn grote steun en je spontaniteit erg top. Je bent een topper. xxx J.




Ervaring van J met paragnost Sabine   Ervaring van J met paragnost Sabine   Ervaring van J geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Lola wat een mooi consult van u. U zei over mn financiele kant dat het binnen een week rond zou zijn en zonder slag of stoot en inderdaad de hypotheek is rond. Ook over de liefde die op mn pad zou komen heb een heel leuk iemand leren kennen.




Ervaring van Remco met paragnost Lola   Ervaring van Remco met paragnost Lola   Ervaring van Remco geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Daisy
  Ervaring met paragnost Daisy
  Beste Daisy, ik bel regelmatig andere helderzienden maar jij bent vanaf nu mijn favoriet. Ik hoop echt dat je voorspelling uit komt. Ik bel je zeker nog wel eens als je terug online bent.




Ervaring van Marc met paragnost Daisy   Ervaring van Marc met paragnost Daisy   Ervaring van Marc geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Lola lola wat ben ik blij als ik jou kan bereiken. In 1 woord je bent geweldig. Hoop je snel weer te spreken. Gr Henkie.




Ervaring van Henk met paragnost Lola   Ervaring van Henk met paragnost Lola   Ervaring van Henk geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Lo jij bent echt de topper van de lijn. Spontaan recht door zee en amicaal. Je draait er niet om heen, zoals altijd kwam het uit. Hij die man is terug gekomen wat jij voorspelde en ook kwa tijd. Ben zo blij met jou lo. Hoop je snel te spreken. Liefs Kaat.




Ervaring van Kaatje met paragnost Lola   Ervaring van Kaatje met paragnost Lola   Ervaring van Kaatje geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rashieda
  Ervaring met paragnost Rashieda
  Deze vrouw is zo goed in wat ze doet.
Veel info gekregen op korte tijd.
Een engel op aarde.
Dank je wel.




Ervaring van Els met paragnost Rashieda   Ervaring van Els met paragnost Rashieda   Ervaring van Els geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lineke
  Ervaring met paragnost Lineke
  Dank u wel voor onze 3 mooie korte gesprekken van daarnet 30 nov. Ik ben dingen te weten gekomen over mijn partner die ik niet eens had durven dromen. Zo jammer dat hij niet eens uitspreekt wat hij echt voor me voelt. Terwijl hij zo positief over me denkt. Ik kan niet wachten totdat deze nare periode eindelijk helemaal achter de rug is en wij eindelijk ongestoord en ongehinderd met mekaar kunnen zijn. Want tot nu toe is er helaas wel altijd iets of iemand ertussen geweest. Maar de dingen die u zei waren zo mooi en veelbelovend dat ik haast niet kan wachten totdat alles ook uitkomt. En ik laat u natuurlijk ook weten wanneer dat ene ding bij hem achter de rug is. U hoort het zeker van mij. Hartstikke bedankt voor alles.

Judy x.




Ervaring van Judy met paragnost Lineke   Ervaring van Judy met paragnost Lineke   Ervaring van Judy geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost May Kensley
  Ervaring met paragnost May Kensley
  Hallo May,
op korte termijn 6 maand zoals je zegt ben je geweldig goed, alles wat je over de personen die ik vroeg klopte echt een toppertje vind ik hier, al heeft men het nog niet ontdekt blijkbaar, je bent duidelijk en zit er ook altijd pal op over verschillende vragen ook beschrijvingen van personen. Je bent geweldig dus zekers 5 sterren een ontdekte diamant ben je.
liefs je collega Christelle.




Ervaring van collega Christelle met paragnost May Kensley   Ervaring van collega Christelle met paragnost May Kensley   Ervaring van collega Christelle geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Vitta

Je knalde er helemaal op.




Ervaring van Kees met paragnost Vitta   Ervaring van Kees met paragnost Vitta   Ervaring van Kees geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sonja
  Ervaring met paragnost Sonja
  Ik stelde jou een bijna absurde vraag, gewoon omdat ik mijn buikgevoel volgde en jij bevestigde voor 100 procent dat ik gelijk heb. Ik schrok er zelf van.




Ervaring van Chantal met paragnost Sonja   Ervaring van Chantal met paragnost Sonja   Ervaring van Chantal geplaatst op 29 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yellow
  Ervaring met paragnost Yellow
  Gewoon hartelijk dank voor alles lieve Yellow. Je helpt me enorm in deze lastige situatie maar ik vertrouw op jou dat het eindelijk goed gaat komen. Ik bel je snel weer en hopelijk met het goed nieuws eindelijk. Ik belde je net ook en zei dat ik zenuwachtig ben wat jij goed kon plaatsen. Voor mij is Yellow een van de toppers op deze lijn. Liefs, F.




Ervaring van F met paragnost Yellow   Ervaring van F met paragnost Yellow   Ervaring van F geplaatst op 28 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Onze vermiste poes zou terug komen in november als het kouder werd. Nou mijn geduld is enorm getest, maar na 7 weken vermist te zijn kregen wij het verlossende telefoontje. Onze poes was gesignaleerd in een tuin. En ze is weer thuis. Wat je zei klopte helemaal.




Ervaring van Zorah met paragnost Joke   Ervaring van Zorah met paragnost Joke   Ervaring van Zorah geplaatst op 28 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Niemand heeft me nog nooit zo kunnen verassen als, Sanne. Van a tot z wist ze de situatie te beschrijven. Dank hiervoor want wat je zag en vertelde kon niemand weten. Je bent super medium, zo helder en duidelijk.

Ik zeg en ik sprak een engel. Janny.




Ervaring van Janny met paragnost Sanne   Ervaring van Janny met paragnost Sanne   Ervaring van Janny geplaatst op 27 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Ina
  Ervaring met paragnost Ina
  Ina is TOP ..enkele maanden geleden heb ik ze voor het eerst gesproken. Nadien heb ik haar gedurende enkele maanden proberen te bereiken, gisteren is het me eindelijk gelukt. Wat deze vrouw vertelt, voelt, is zo verbazingwekkend. Ik hoop dat ik haar in de toekomst zeker nog kan spreken.




Ervaring van DN met paragnost Ina   Ervaring van DN met paragnost Ina   Ervaring van DN geplaatst op 27 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Daisy
  Ervaring met paragnost Daisy
  Wow, je vertelde me dat mijn persoonlijke gids mijn oma is. Hoe je haar omschreef. Wow, geen woorden voor. Ik wist al van iemand anders niet iemand van hier op de lijn dat mijn oma mijn gids is. Ik geloof in jou en in wat je voorspeld hebt. Je hebt me nu kracht gegeven om nog geduld te hebben. Je bent fantastisch goed.




Ervaring van Anoniem met paragnost Daisy   Ervaring van Anoniem met paragnost Daisy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Zojuist mooie reading ontvangen van Mathilda voor het jaar 2021. Liefde en nieuw werk zullen mijn pad kruisen. Mijn paranormale gevoel zal nog sterker ontwikkeld worden door dicht bij mezelf te blijven. Thanks Mathilda.




Ervaring van Hannie met paragnost MathildaNili   Ervaring van Hannie met paragnost MathildaNili   Ervaring van Hannie geplaatst op 27 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Lola wat een super consult binnen 3 dagen resultaat echt verbaasd dat je over de Engelse drop begon terwijl er zak voor mn neus stond je krijgt van mij meer dan 5 sterren.




Ervaring van Amanda met paragnost Lola   Ervaring van Amanda met paragnost Lola   Ervaring van Amanda geplaatst op 27 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van deze dame.
Ze heeft me echt een hart onder de riem gestoken, en ook kwam het uit wat je me voorspelde.
Lola
Suoer bedankt.
.




Ervaring van Hanneke met paragnost Lola   Ervaring van Hanneke met paragnost Lola   Ervaring van Hanneke geplaatst op 27 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Je slaat echt de spijker op z'n kop.
Je bent echt een topper. Bedankt.
Liefs, mevr. Intuitie.




Ervaring van Brenda met paragnost Shar   Ervaring van Brenda met paragnost Shar   Ervaring van Brenda geplaatst op 27 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Heel dankbaar voor de klare uitleg. Ik wist niet waar ik moest beginnen, maar al snel wist je waar het knelpunt was. Ik hou rekening met jouw mening, is zo duidelijk. Van harte.




Ervaring van Fabienne met paragnost Dirk   Ervaring van Fabienne met paragnost Dirk   Ervaring van Fabienne geplaatst op 26 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Lieve Yuorah, ik heb je nu 3x gesproken. En kom nu steeds bij je terug omdat jij mijn gevoel iig echt lijkt te begrijpen.
Dingen waarvan je zeker bent geef je aan, maar je zal niet net als veel collegas zeggen wanneer. Om teleurstelling te voorkomen. Want tijd is moeilijk. Maar juist jij geeft me het vertrouwen dat het uiteindelijk goedkomt.
Jij bent wel het liefste medium dat ik heb gesproken. Een met veel emphatisch vermogen. Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met paragnost Yuorah   Ervaring van Karin met paragnost Yuorah   Ervaring van Karin geplaatst op 26 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  IK wilde langs deze weg nogmaals Sharida bedanken voor de steun van de afgelopen maanden. Als ik je niet had gehad dan zou het veel moeilijker zijn geweest. Alles wat je hebt gezegd is helemaal tot in detail uitgekomen en ben supergelukkig. Een dikke zoen XXX.




Ervaring van anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van anoniem geplaatst op 26 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Vitta, Graag zet ik je eventjes in de bloementjes, want dat verdien je. Ik dank je voor al je mooie adviezen en steeds je eerlijkheid die ik steeds mee op weg nam. Je bent een topper.




Ervaring van Irene met paragnost Vitta   Ervaring van Irene met paragnost Vitta   Ervaring van Irene geplaatst op 26 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Geweldige, fantastische vrouw. Wow wow wow als haar voorspellingen uit komen. Ze is overtuigd in wat ze ziet in haar kaarten. Ze geeft je een heel fijn gevoel.




Ervaring van Anoniem met paragnost Leandra   Ervaring van Anoniem met paragnost Leandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Dankjewel lieverd. Je voorspelling is weer uitgekomen xx.




Ervaring van mandy met paragnost Cassandra   Ervaring van mandy met paragnost Cassandra   Ervaring van mandy geplaatst op 25 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Wauw wat een uiterst correct telefonisch consult. Hetgeen Desteny mij vertelde is exact uitgekomen. Een eerlijk en warm mens. Dankjewel.




Ervaring van Shirley met paragnost Desteny   Ervaring van Shirley met paragnost Desteny   Ervaring van Shirley geplaatst op 25 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karlien
  Ervaring met paragnost Karlien
  Lieve Karlien, ik heb m'n kat terug. Ik wens jou een fijne week. Met alle liefs D xxx.




Ervaring van D met paragnost Karlien   Ervaring van D met paragnost Karlien   Ervaring van D geplaatst op 25 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lena
  Ervaring met paragnost Lena
  Lieve Lena,

Kort maar krachtig gesprek, ik bel u zeker weer op.

Liefs,
de dame die het contact moest verbreken.




Ervaring van Anoniem met paragnost Lena   Ervaring van Anoniem met paragnost Lena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost An
  Ervaring met paragnost An
  Beste An, dank je wel voor het aangename gesprek. Je bevestigde wat ik diep van binnen al voelde. En je had direct een duidelijk en correct beeld van mijn situatie. Je bent een aangename en warme vrouw. Warme groetjes, Katrien.




Ervaring van Katrien met paragnost An   Ervaring van Katrien met paragnost An   Ervaring van Katrien geplaatst op 25 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met An  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-tilburg.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-tilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-tilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-tilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden