Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-tilburg.nl


  Paranormale hulplijn met live paragnosten in Tilburg : bel nu voor live antwoorden.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live paragnosten uit Tilburg
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-tilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Wendy
  Ervaring met paragnost Wendy
  Zeer goed medium. Vraag niets aan informatie dan leeftijd en namen. En dan komt het een beschrijving die je in de situatie volledig zult kunnen plaatsen. Op zeer betrouwbare wijze gaat Wendy te werk. Ze is echt een aanrader.




Ervaring van jelle met paragnost Wendy   Ervaring van jelle met paragnost Wendy   Ervaring van jelle geplaatst op 3 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Wendy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Wat een ontzettend lieve man hij is heel duidelijk, begripvol en een goed luisterend oor.
Had nog wel uren kunnen doorpraten Zeker een aanrader en tot de volgende.




Ervaring van Els met paragnost Gazali   Ervaring van Els met paragnost Gazali   Ervaring van Els geplaatst op 3 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Thaiis,

na enkele anderen gebeld te hebben, geeft u mij het fijnste gevoel, waarvoor dank.
Je zegt waar het op staat, al kan dit zowel positief als negatief uitvallen. Eerlijkheid gewoon, WAUW !
Ik heb er vertrouwen in en hoop oprecht dat dit loopt zoals verwacht. Loslaten kan ik en wil ik nog niet, zoals je aangaf en is ook nog niet aan de orde. Ik hou je op de hoogte.

Veel liefs

M en M




Ervaring van M & M met paragnost Thaiis   Ervaring van M & M met paragnost Thaiis   Ervaring van M & M geplaatst op 3 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Odette
  Ervaring met paragnost Odette
  Heb meerdere keren een fantastisch consult gehad met helderziende Odette. Odette heeft het keer op keer bij het juiste eind. Odette gaf me duidelijkheid en toekomstinzichten die nu uitkomen.




Ervaring van Priscillia met paragnost Odette   Ervaring van Priscillia met paragnost Odette   Ervaring van Priscillia geplaatst op 3 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Nogmaals bedankt lieve Anouk. Onze gesprekken geven mij zoveel kracht. Je ziet het altijd juist. Bedankt voor je oprechtheid en eerlijkheid. Veel liefs




Ervaring van Cynthia  met paragnost Anouk   Ervaring van Cynthia  met paragnost Anouk   Ervaring van Cynthia geplaatst op 3 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Andwello Dennis
  Ervaring met paragnost Andwello Dennis
  Zo wat is Andwello een top medium zeg. Ik bel Dennis regelmatig, wat is hij lief, maar ook o zo goed in zijn werk. Zoals hij zegt, neemt zijn werk serieus en ik merk ook echt dat hij het vanuit zijn hart doet, hij is echt met een mooie gave geboren. Andwello voelde al snel aan dat er wat blokkades op mij zaten, zonder dat ik wat gezegd had. Hij zei tegen me, zijn kernwoorden, heb vertrouwen in het proces, geloof erin en blijf positief er zullen deuren voor jou open gaan. En wat denk je, ja juist binnen 1 week, zijn diverse deuren al voor me open gegaan, qua mijn werk en ook zo nog andere dingen. En jaaaa dan wauw, wauw en nog eens wauw. Ik kan alleen maar zeggen lieve mensen, ervaar t zelf en je gaat t zien. Meer dan ontelbare sterren waard. Liefs s.




Ervaring van Suzanne  met paragnost Andwello Dennis   Ervaring van Suzanne  met paragnost Andwello Dennis   Ervaring van Suzanne geplaatst op 3 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Lieve Gunter, ik ben je zo dankbaar voor jouw liefdevolle steun in dit zware proces! Ik hoop toch zo dat wat jij ziet : dat mijn lieve eikelvspoedig zijn liefde aan mij laat zien en wij steeds meer naar elkaar toe gaan groeien , zich openbaart.
Ik laat het je weten als het zover is!.Liefdevolle groet!




Ervaring van J met paragnost Gunter   Ervaring van J met paragnost Gunter   Ervaring van J geplaatst op 2 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Merlijn
  Ervaring met paragnost Merlijn
  Wat een vriendelijke en rustige man. Heel acuraat met het invoelen, de waarheid is altijd simpel. En zo is ook precies deze man. Precies wat ik nodig had. Heel onrustig gebeld maar als 1 van de weinige waarbij ik voel dat het echt heel zuiver is, opgelucht opgehangen. Super bedankt




Ervaring van D. met paragnost Merlijn   Ervaring van D. met paragnost Merlijn   Ervaring van D. geplaatst op 2 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Arwen
  Ervaring met paragnost Arwen
  Hele lieve vrouw, heel uitgebreid vertelt ze over de vragen die je hebt maar ook over dingen waar je nog niet had nagedacht. En niet geheel onbelangrijk, het klopt en het komt uit!
Dank je wel voor je geruststelling weer :) .




Ervaring van N met paragnost Arwen   Ervaring van N met paragnost Arwen   Ervaring van N geplaatst op 2 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Arwen  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lobke
  Ervaring met paragnost Lobke
  Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb.
Alles wat je zegt is uitgekomen en je adviezen zijn zeer waardevol.
Dank je wel lieve Lobke.




Ervaring van chanel met paragnost Lobke   Ervaring van chanel met paragnost Lobke   Ervaring van chanel geplaatst op 2 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Esterella
  Ervaring met paragnost Esterella
  Vriendelijke en aangename vrouw.
De reading was zr goed.






Ervaring van Kiran  met paragnost Esterella   Ervaring van Kiran  met paragnost Esterella   Ervaring van Kiran geplaatst op 2 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga.
De gesprekken met jou zijn zo fijn en vertrouwd jou steun is zoveel waard, het helpt mij en geeft positieve energie.
Af en toe gewoon even gezellig lachen maar ook de serieuze gesprekken jij begrijpt mij als geen ander jou steun is vaak goud waard. Liefs NY




Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY geplaatst op 2 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Esterella
  Ervaring met paragnost Esterella
  Ik heb je laatst gesproken en je gaf mee hele mooie voorspelling mee. Ook vroeg je of deze man naar het buitenland moest. De volgende dag kreeg ik een bericht van hem dat hij inderdaad in het buitenland was.
Ik vertrouw dat de rest ook uit komt.

Lieve groet .




Ervaring van Butterfly met paragnost Esterella   Ervaring van Butterfly met paragnost Esterella   Ervaring van Butterfly geplaatst op 2 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aurora
  Ervaring met paragnost Aurora
  Wat ben jij een zuiver mens.




Ervaring van Latoya  met paragnost Aurora   Ervaring van Latoya  met paragnost Aurora   Ervaring van Latoya geplaatst op 2 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Er zijn er maar weinig zoals Anouk op deze lijn...Ze heeft tot vervelens toe altijd gelijk gekregen! Dank je voor jouw luisterend oor, scherpe readings en wijze raad. Jij hebt mij echt bij gestaan in een hele moeilijke periode in mijn leven en dat zonder oordeel. Ik waardeer jou enorm, liefs Malika




Ervaring van Malika met paragnost Anouk   Ervaring van Malika met paragnost Anouk   Ervaring van Malika geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Caroline is in n woord geweldig!!




Ervaring van Anoniem met paragnost Caroline   Ervaring van Anoniem met paragnost Caroline   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Daisy
  Ervaring met paragnost Daisy
  Je bent een super lieve vrouw je hebt me goeie tips gegeven waar ik mee aan de slag ga en heel goed gesprek geweest ik ga jou op de Hoogte houden bel je snel weer




Ervaring van Patricia met paragnost Daisy   Ervaring van Patricia met paragnost Daisy   Ervaring van Patricia geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Dank je wel, je hebt veel juist informatie gegeven over het verleden van A. en van ons. Ben benieuwd naar de toekomst.
Dank je wel dat je mij weer in mijn kracht zet. Xx




Ervaring van Schorpioen met paragnost Caroline   Ervaring van Schorpioen met paragnost Caroline   Ervaring van Schorpioen geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Daisy
  Ervaring met paragnost Daisy
  Lieve, lieve Daisy,
Wat hebben we weer even genoten van onze gesprek. Mooie dingen gezien die staan te gebeuren die we mee gaan nemen het nieuwe jaar in met veel positiviteit. Ik zal opnieuw een recentie plaatsen als we wat verder in de tijd staan. Dank je wel Daisy, je bent een heerlijk mens om mee te praten!
Liefs and love for you.




Ervaring van Carmen met paragnost Daisy   Ervaring van Carmen met paragnost Daisy   Ervaring van Carmen geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lady-Ly
  Ervaring met paragnost Lady-Ly
  Lady-ly heb ik al vaker gesproken. Ze is helder en eerlijk. Wat ze zegt is uitgekomen. Dus een aanrader.




Ervaring van Bert met paragnost Lady-Ly   Ervaring van Bert met paragnost Lady-Ly   Ervaring van Bert geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Meer dan 10 sterren waard. Top medium van deze site. Oprecht, integer, puur en zuiver. De beste die ik ken. Liefs E




Ervaring van Eveline met paragnost John   Ervaring van Eveline met paragnost John   Ervaring van Eveline geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romeo
  Ervaring met paragnost Romeo
  Bedankt lief bijzonder mens




Ervaring van earlybird met paragnost Romeo   Ervaring van earlybird met paragnost Romeo   Ervaring van earlybird geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Lieve Dennis, ik blijf het zeggen, wanneer ik jou bel, dan ben je er altijd voor mij! Je voelt alles zo haarfijn aan. Ik hoef je niks te zeggen, je hoort mijn stem en je weet meteen wat er speelt. Je zei tegen me er zijn blokkades, die heb jij verwijderd
door de rituelen op een positieve manier uit te voeren. Heb geloof en vertrouwen en je zult zien er gaan deuren voor je open. En nou ik kan je vertellen, ja hoor binnen 1 week, kreeg ik te horen, je krijgt er een functie bij en jaaaa
En een contract!! Eindelijk dat laatste wilde maar niet lukken, ik werd flink gedwarsboomd. Zo zie je maar, waar een wil is is een weg! Heb vertrouwen en blijf positief en heb geloof, dat zijn jou kernwoorden. Nou lieve mensen ik kan je vertellen, meer dan ontelbaar waar!! Met deze lieve man, kan je lachen heeft veel humor maakt me ook altijd weer aan het lachen..
Ik zou zeggen de beste op deze lijn!!
Aarzel niet en je zult het zelf ervaren hoeveel deuren er voor je opengaan!!
Ervaar t zelf lieve mensen
Liefs a happy woman





Ervaring van Suzanne  met paragnost Dennis   Ervaring van Suzanne  met paragnost Dennis   Ervaring van Suzanne geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alena
  Ervaring met paragnost Alena
  Lieve Alena,
Ik heb je nu drie keer mogen spreken en keer op keer weet jij enkel met een naam (meer mag ik niet vertellen) spot om te vertellen wat de situatie is en wat ik kan en mag verwachten. Je geeft liefdevolle maar eerlijk advies en helpt me echt verder. Daarnaast heb je mij advies gegeven dat voor mij letterlijk een wereld van verschil maakt!
Je bent echt een unieke dame en een waardevolle toevoeging hier op de lijn! Wat een prachtige gave en wat een fijne gesprekken!
Dankjewel!




Ervaring van S met paragnost Alena   Ervaring van S met paragnost Alena   Ervaring van S geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Live Caroliene ,ik heb net met u gesproken u bent top vrouw en i lief k vond heel mooie gesprek bedankt.




Ervaring van Gina met paragnost Caroline   Ervaring van Gina met paragnost Caroline   Ervaring van Gina geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sara
  Ervaring met paragnost Sara
  Lieve Sara, dank je wel voor het heerlijk positieve gesprek. Een aangename verrassing. Ik belde je niet voor de liefde maar je positieve reading over de liefde was erg fijn. Klopte wat je vertelde. Ik houd je op de hoogte. Ik neem zeker weer contact met je op als het weer zwaar wordt. Hoop dat er weer snel contact komt. Lieve groetjes, Dame uit Mokum




Ervaring van Happy Girl met paragnost Sara   Ervaring van Happy Girl met paragnost Sara   Ervaring van Happy Girl geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  als ik je bel, weet je altijd wie ik ben en waar ik over bel. na dat je zoveel mensen spreek. Het was weer fijn om je weer te spreken en mij weer duidelijke uitleg en bevestiging te geven over rob en mij.
Dankjewel




Ervaring van e met paragnost Sharida   Ervaring van e met paragnost Sharida   Ervaring van e geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Oceana
  Ervaring met paragnost Oceana
  Oceana ken ik al jaren. Ik ken geen medium die zo precies kan zien als zij. Oceana is met deze gave geboren. Zij krijgt op haar ogen wat jij vraagt. Je zult versteld staan. liefs Sara




Ervaring van Sara met paragnost Oceana   Ervaring van Sara met paragnost Oceana   Ervaring van Sara geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Super goed. dank je wel voor je consult. Lieve Jeanett,
Je bent een schat van een vrouw. Lief en oprecht in het invoelen. Ik kan niet wachten totdat ik jou kan vertellen dat je mooie voorspellingen zijn uitgekomen met de man van dansen. Dank je wel.xxx.




Ervaring van Lieselot met paragnost Jeannet   Ervaring van Lieselot met paragnost Jeannet   Ervaring van Lieselot geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karlien
  Ervaring met paragnost Karlien
  Lieve Karlien, alles wat je voorspelde is uitgekomen deze week. echt bijzonder. bedankt en grtjes E




Ervaring van Els met paragnost Karlien   Ervaring van Els met paragnost Karlien   Ervaring van Els geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Lieve Jos. Dank je wel super fijn om met je te praten bel je snel weer. Echt de beste. Liefs S




Ervaring van Stefanie met paragnost Jos   Ervaring van Stefanie met paragnost Jos   Ervaring van Stefanie geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mari Elena
  Ervaring met paragnost Mari Elena
  Ik bel je al tijden als ik weer hulp nodig heb. Je bent super invoelend en oplossingsgericht. Een gevoelsmens met een hele brede kennis. Je weet waar je over praat. Geen mening. Gewoon een heel goed medium. Ook nu heb je mij weer zo goed geholpen dat ik nu maar eens een recensie schrijf en je een compliment maak uit mijn hart. Ik hoop je nog lang te mogen spreken. Paul.




Ervaring van Paul met paragnost Mari Elena   Ervaring van Paul met paragnost Mari Elena   Ervaring van Paul geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Merlijn
  Ervaring met paragnost Merlijn
  Hi Merlijn,
Hartelijk dank voor je reading.
Ik ben zelf medium en Merlijn zag precies wat mijn gaven zijn. Hij wist mij precies de juiste adviezen te geven. Een goede consulent!
Top!




Ervaring van K met paragnost Merlijn   Ervaring van K met paragnost Merlijn   Ervaring van K geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johan
  Ervaring met paragnost Johan
  Beste Johan, je bent eerlijk, realistisch en ontzettend fijn om mee te praten. Dankjewel. Liefs M




Ervaring van Mireille met paragnost Johan   Ervaring van Mireille met paragnost Johan   Ervaring van Mireille geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Hoi Shar wat ben jij super goed. Ben van plan je vaker te bellen. Jij kan heel goed inzien wat de situatie is en je denkt met mij mee super lief van je. xx J





Ervaring van Jeanette met paragnost Shar   Ervaring van Jeanette met paragnost Shar   Ervaring van Jeanette geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-tilburg.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-tilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-tilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-tilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden