Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-tilburg.nl


  Paranormale hulplijn met live paragnosten in Tilburg : bel nu voor live antwoorden.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live paragnosten uit Tilburg
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-tilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laila
  Ervaring met paragnost Laila
  Amai ik had 28 december 21 contact met Laila.
Er was een rechtzaak waarin vals beschuldigen werd vermeld. Hierin melde Laila dat alles ten goede zal uitdraaien voor mij en dat alles zal uitkomen. En gelijk had ze op 20 januari 22 was de rechtszaak en idd alles is uitgekomen.
Laila je bent meer dan een 10 waard.
Geloof me als je deze dame belt weet dan zeker wat ze vermeld dat het uitkomt.

Liefs Leyla X knuf.




Ervaring van Leyla met paragnost Laila   Ervaring van Leyla met paragnost Laila   Ervaring van Leyla geplaatst op 21 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Odette
  Ervaring met paragnost Odette
  De verbinding viel weg, ik wil je heel erg bedanken voor de inzichten die je mij hebt gegeven. Zonder twijfel de beste op de lijn.
Groetjes, B.




Ervaring van B met paragnost Odette   Ervaring van B met paragnost Odette   Ervaring van B geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk, je zegt altijd tijd is niet mijn beste vriend. Nou deze keer wel. Dank je voor de begeleiding in mijn onzekerheid, tot bels.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Jouw adviezen en inzichten zijn helder en duidelijk je bent een enorme troost geweest in mijn moeilijke dagen. Door jou heb ik mijn huwelijk kunnen redden daar ben ik je eeuwig dankbaar voor.




Ervaring van Anoniem met paragnost Gazali   Ervaring van Anoniem met paragnost Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Aanwinst op de lijn, heldere inzichten hoop haar zo nog even te spreken over een vervolg op iets.

Liefs Sandra.




Ervaring van Sandra met paragnost Louisa   Ervaring van Sandra met paragnost Louisa   Ervaring van Sandra geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laila
  Ervaring met paragnost Laila
  Laila is een vriendelijk I levend medium ook voelde ze mij ook goed aan dat ik op dit moment veel verdriet heb. Ik heb met haar een fijn gesprek gehad. Ze komt geloofwaardig over. En voelt heel goed hoe ik me voel en hoe ik in elkaar zit. Ook heeft ze me een beetje opgebeurd. Bedankt Laila u bent 'n vriendelijk inleven en een sociaal medium. Heb met haar een fijn gesprek gehad. Bel haar graag nog eens terug.




Ervaring van Helma met paragnost Laila   Ervaring van Helma met paragnost Laila   Ervaring van Helma geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Hey Donna, ik had je zojuist vanochtend gesproken maar het stopte opeens, sorry daarvoor. Bedankt voor je tijd en readings. Je voorspellingen komen zoals altijd uit.

Liefs Shilpa.




Ervaring van Shilpa met paragnost Donna   Ervaring van Shilpa met paragnost Donna   Ervaring van Shilpa geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Lieve Donna, ongelooflijk wat jij voorspelde is van a tot z uitgekomen in details . Ik ben enorm verrast want mijn geloof was weg , je zei mij dat ik voor zes weken niets ging horen maar vanaf de zevende week zal ik hem horen en zien . Jeetje, het is zo uitgekomen . Ik sta versteld . Ik hoop je snel nog eens te kunnen bereiken . Ik wil het vervolg . Dank je Donna , dankje . Rima




Ervaring van Rima met paragnost Donna   Ervaring van Rima met paragnost Donna   Ervaring van Rima geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marja
  Ervaring met paragnost Marja
  Dag lieve Marja,

Ik denk dat ik de boodschap begrijp. De minuten waren op, maar Ik wil jou bedanken dat jij mij met jouw talent hebt geholpen.

Dankjewel.

Groetjes Dubai.




Ervaring van Dubai met paragnost Marja   Ervaring van Dubai met paragnost Marja   Ervaring van Dubai geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lobke
  Ervaring met paragnost Lobke
  Wat een lieve schat van een vrouw.
Eerste keer gebeld, voelde me meteen op mijn gemak en een algemene legging gevraagd heel duidelijk en liefdevolle reading gehad, alles werd ook besproken en verteld hoe dat zou gaan verlopen.
Kon alles plaatsen wat ze zei.
Ik zou haar zeker weer bellen.



.




Ervaring van M met paragnost Lobke   Ervaring van M met paragnost Lobke   Ervaring van M geplaatst op 19 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laila
  Ervaring met paragnost Laila
  Een liefdevolle dame, die met haar vriendelijke stem een hele heldere reading geeft. Zonder informatie gaf zij mij een heel duidelijk, kloppend verhaal en goede inzichten. Aanrader.




Ervaring van Malika met paragnost Laila   Ervaring van Malika met paragnost Laila   Ervaring van Malika geplaatst op 19 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Yes Dennis. Hij is geslaagd. Wat goedddd. Super bedankt. Ik vertrouw volledig op de rest nu. Geweldig, dankjewel.




Ervaring van Wendy met paragnost Dennis   Ervaring van Wendy met paragnost Dennis   Ervaring van Wendy geplaatst op 19 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Klasse zuiver too the point

Salina ook al heb ik niet altijd veel credits. Je doet steeds jouw uiterste best om mij te helpen.

Dankjewel

Leona.




Ervaring van Leona met paragnost Salina   Ervaring van Leona met paragnost Salina   Ervaring van Leona geplaatst op 19 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Wat ben jij een bijzondere vrouw. Met liefde, compassie en eerlijkheid zonder te oordelen geef jij alles door. Je mengt niet met jezelf. Je bent er volledig voor mij. Wat er ook uitkomt ik ben je ontzettend dankbaar. Liefs vanuit mijn hart voor jou Lucinda.




Ervaring van lucindagras@gmail.com met paragnost Nina   Ervaring van lucindagras@gmail.com met paragnost Nina   Ervaring van lucindagras@gmail.com geplaatst op 19 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mari Elena
  Ervaring met paragnost Mari Elena
  Mari Elena is heel goed in het aanvoelen van situaties. Ze zet je terug in je kracht en helpt zo je problemen op te lossen. Ik ben supergoed geholpen en nu een heel blij mens. Dank je wel.




Ervaring van Joy met paragnost Mari Elena   Ervaring van Joy met paragnost Mari Elena   Ervaring van Joy geplaatst op 18 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Wat ik al langer wist en nu hoorde is, ga out of the box denken. Dennis, dankjewel, hier kan ik wat mee. Ga ermee aan de slag.

Grtjs Astrid.




Ervaring van astrid met paragnost Dennis   Ervaring van astrid met paragnost Dennis   Ervaring van astrid geplaatst op 18 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Chantal
  Ervaring met paragnost Chantal
  chantal eindelijk naar maanden zoals je steeds zei er komt contact en ja vandaag kreeg ik een emotioneel bericht van hem .en ja ga hem snel zien .je blijf mij favoriet meer dan alle sterren aan de hemel je collega louisa.




Ervaring van loes met paragnost Chantal   Ervaring van loes met paragnost Chantal   Ervaring van loes geplaatst op 18 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lineke
  Ervaring met paragnost Lineke
  Bel je wekelijks echt een goede vriendelijke vrouw die niet onbelangrijk het wel juist ziet linneke .




Ervaring van Zohra met paragnost Lineke   Ervaring van Zohra met paragnost Lineke   Ervaring van Zohra geplaatst op 18 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Beste Gazali, Ik vind je geweldig Ervaar jouw consulten als een enorme steun. Na een gesprek met jou kan ik er weer tegen aan. Voel me ontzettend thuis bij jou, je bent een mooi mens met een pure ziel met een bijzondere gave je bent een absolute aanrader.

Groetjes tot bels Natalie.




Ervaring van Natalie met paragnost Gazali   Ervaring van Natalie met paragnost Gazali   Ervaring van Natalie geplaatst op 18 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Lieve Desteny wat waren je woorden mooi het klopte precies wat je allemaal zei en dat kon ik ook voelen omdat ik ook helderziend ben, maar je kon mij zoveel meer vertellen en hoop dat alles gauw zal uitkomen. je geef een mens ook rust waardoor je ook ontspannend wordt ik denk dat er veel gaat veranderen straks en de goede kant op, ik denk nog altijd aan wat je zei. David ster dat zeg jou wel genoeg ik ga jou weer over een paar weken bellen zoals beloofd, en ik hoop dat ik haar gauw hoor en dat we weer samen zijn met een mooie toekomst, tot heel gauw weer en ik heb bedankt hoor daar boven en ook een mooi gebed voor jou gedaan want je heb een bijzondere gave mee gekregen, een hele dikke knuffel liefs Dave.




Ervaring van Dave met paragnost Desteny   Ervaring van Dave met paragnost Desteny   Ervaring van Dave geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  WOW WOW WOW.Je hebt het w??r gedaan Isha. Hoe doe je het toch?. Geen enkel onderwerp of vraag is te moeilijk voor je. wat een sterke vrouw en helderziende. Ongezien.

Ditmaal gaat het over mijn huis. Een tweetal maanden geleden belde ik je voor problemen met mijn woning. Jij zei dat er iets ging gebeuren waardoor de werken onverwachts sneller dan gepland van start konden gaan. hoe ongeloofwaardig dit ook klonk, moet ik je nu toch ook w??r gelijk geven. We starten opnieuw 2 maanden eerder dan begin dit jaar nog leek en gepland werd.

Dank je wel.
Ik bel je zeker nog in de toekomst.




Ervaring van Belgi met paragnost Isha   Ervaring van Belgi met paragnost Isha   Ervaring van Belgi geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tjitske
  Ervaring met paragnost Tjitske
  Tjitske is heel eerlijk, en haar ingaves zijn bij mij uitgekomen. Soms is het niet leuk om te horen, maar dat is de waarheid niet altijd helaas. Bedankt, Tjitske.




Ervaring van Che met paragnost Tjitske   Ervaring van Che met paragnost Tjitske   Ervaring van Che geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Dennis, wow wat ben jij een kanjer op deze lijn. Jij wist als enige naar boven te halen dat het kind in BelgiŽ woont.
Jij bent een grote aanwinst op deze lijn. Op al mijn vragen kon jij het juiste antwoord geven.
.




Ervaring van Anoniem met paragnost Dennis   Ervaring van Anoniem met paragnost Dennis   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Werkelijk waar een topper. Ik spreek haar al jaren en bijna alles wat zij voorspeld heeft is uitgekomen. Geen vraag is te gek. Ik vraag altijd aan haar, zie je nog iets/ of mag je nog iets meegeven wat ik niet gevraagd heeft en dan komt ze net de meest gekke dingen die altijd uitkomen. Ze krijgt niet altijd deze boodschap, maar als die er is is het altijd bijzonder.




Ervaring van K.W. met paragnost Louisa   Ervaring van K.W. met paragnost Louisa   Ervaring van K.W. geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Hi mina,super bedankt.je had gelijk.




Ervaring van Gieta met paragnost Mina   Ervaring van Gieta met paragnost Mina   Ervaring van Gieta geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  Lieve Asteria, ik ben je dankbaar voor de vele gesprekken die ik inmiddels met je gevoerd heb. Je hebt geduld met mij en je bent eerlijk, want je zegt het als het er niet goed uitziet, maar gelukkig heb je onlangs een hele verandering zien liggen. Ik wil vaak opgeven en soms weet ik gewoon niet meer wat te doen, maar als ik jou gesproken heb, kan ik weer door. Wat ik mooi vind, is dat ik soms een vraag in mijn hoofd heb en jij al een antwoord geeft. Ik zeg ook vaak dat je mijn gedachten kan lezen. Veel liefs <3.




Ervaring van E met paragnost Asteria   Ervaring van E met paragnost Asteria   Ervaring van E geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tess
  Ervaring met paragnost Tess
  Lieve Tess, 2 voorspellingen zijn uitgekomen. Ik geloofde er niet meer in, en toch bleef je volhouden. Nu nog het allerbelangrijkste die je voorspeld hebt. Ben benieuwd, je bent een kanjer dikke zoen.




Ervaring van Martine met paragnost Tess   Ervaring van Martine met paragnost Tess   Ervaring van Martine geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laila
  Ervaring met paragnost Laila
  Wauw kon gedetailleerd beschrijven wat ze zag en kwam ook uit gek genoeg.




Ervaring van aa met paragnost Laila   Ervaring van aa met paragnost Laila   Ervaring van aa geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shiloh
  Ervaring met paragnost Shiloh
  Een heel lieve dame, straight to the point. Een echte aanrader. Veel liefs.




Ervaring van Nathalie met paragnost Shiloh   Ervaring van Nathalie met paragnost Shiloh   Ervaring van Nathalie geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laila
  Ervaring met paragnost Laila
  Alles klopt. Een vrouw die duidelijk is in haar voorspellingen.Een aanrader, ze weet waarover het gaat.




Ervaring van anoniem met paragnost Laila   Ervaring van anoniem met paragnost Laila   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  ik vind zoya een zeer sympathieke dame die open communiceert. ik wens je dan ook alle geluk toe.




Ervaring van karo met paragnost Zoya   Ervaring van karo met paragnost Zoya   Ervaring van karo geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laila
  Ervaring met paragnost Laila
  Wauw wauw wauw. Wat een topper is zij. Een van de beste op de lijn. Echt een aanrader.




Ervaring van Nathalie met paragnost Laila   Ervaring van Nathalie met paragnost Laila   Ervaring van Nathalie geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yellow
  Ervaring met paragnost Yellow
  Lieve Yellow, jij bent mn steun en toeverlaat. Soms bel ik je zo vaak, maar het is nooit teveel. Bedankt voor je geduld. Jij ziet heel goed in jouw beelden hoe het gaat verlopen. Er zijn al zoveel dingen uitgekomen en zo gegaan zoals je zei. Ik heb vaak willen opgeven, maar jij helpt me om door te zetten. Ik vind je lief dat weet je en bedankt dat je er bent.




Ervaring van E met paragnost Yellow   Ervaring van E met paragnost Yellow   Ervaring van E geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Sophia heeft mij al vaker dingen voorspeld die dan ook daadwerkelijk uitkomen meestal komt het de volgende dagen al uit. Ik vindt haar geweldig goed en ook super lief. Dankjewel lieve Sophia. Ik bel je gauw terug want de verbinding viel net weg. Groetjes K.




Ervaring van Karima met paragnost Sophia   Ervaring van Karima met paragnost Sophia   Ervaring van Karima geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  God ik zou wel uren met jou kunnen praten alles klopt komt altijd uit, tijd is altijd een vraagteken dat is gewoon zo maar je bent geweldig de tijd was om anders waren we nu nog bezig maar bel je zeker terug. Ik was nog vergeten te zeggen dat mijn dochter een dochter heeft gekregen zoals je zei, bedankt en bel je zeker terug.




Ervaring van Sonia met paragnost Thaiis   Ervaring van Sonia met paragnost Thaiis   Ervaring van Sonia geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-tilburg.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-tilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-tilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-tilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden